Vrei să te joci cu noi? Te aşteptăm la “Iarna în familie”

Saturday, Jan 19, 2019 | Postat de Juxi Magic

Vă aşteptăm alături de noi să povestim şi să ne bucurăm de activităţile interactive pe care le putem experimenta în familie

Vă aşteptăm alături de noi să povestim şi să ne bucurăm de activităţile interactive pe care le putem experimenta în familie.

Cum?

Zâna Bună Juxi împreună cu Brăduţul Vorbăreţ venit de departe vă vor pune la încercare timp de 40 minute. Vor forma 2 echipe mixte cu părinţi şi copii. Vor da START la creativitate cu un plus de interactivitate. Poveşti, ghicitori, jocuri, dans şi muzică vor fi cele 5 probe prin care toţi participanţii vor trece cu mult curaj. Fiecare probă trecută va fi marcată prin fulgi de nea şi multe, multe zâmbete. La sfârşitul ediţiei de Iarnă am pregătit surprize pentru toţi participanţii.

De ce iarna în familie?

Juxi magic este un concept bazat pe interactivitate si susţine creativitatea.

Ne dorim să petrecem timp de calitatea în familie, să ne facem noi prieteni, să descoperim informaţii noi şi să ajutăm atunci când este nevoie.

Echipa Juxi Magic susţine proiectul Mamprenoare “Donează cărţi pentru copiii din Vălenii de Munte”. Invităm fiecare familie participantă să aducă o carte pentru copii care va fi donată bibliotecii Orăşenească din Vălenii de Munte.

În prezent, biblioteca are doar 2 rafturi de cărţi pentru copii. Avem şansa să le oferim bucuria de a lectura cărţi la biblioteca oraşului. Am aflat acest lucru de la Mirela Bojina, mămica de 3 copii (în curând 4) din Vălenii de Munte, care este membră a comunităţii Mamprenoare din Ploieşti şi care îşi educă copiii citindu-le cărţi şi făcând activităţi educaţionale.

Te invităm să dai like paginii noastre de facebook pentru mai multe informaţii şi detalii – JuxiMagic

Tags: