Va recomandam cel mai important eveniment pentru sanatatea relationala a familiei

Sunday, Oct 22, 2017 | Postat de Juxi Magic

Dragii nostri, va invitam in luna octombrie la cel mai important eveniment pentru sanatatea relationala a familiei organizat de Pagina de Psihologie in colaborare cu Mozaic Media si Salvați Copiii – Cultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune și conectare.

Dragii nostri, va invitam in luna octombrie la cel mai important eveniment pentru sanatatea relationala a familiei organizat de Pagina de Psihologie in colaborare cu Mozaic Media si Salvați CopiiiCultivarea inteligentei parentale prin curaj, compasiune și conectare.

“Conferinta este parte din programul national #REvolutiaRelationalaInRomania, avand ca obiectiv promovarea sanatatii relationale, prin cultivarea inteligentei emotionale si interpersonale, manifestata sub toate formele ei.”

Vor participa 3 dintre cei mai apreciati experti: Gáspár György, Urania Cremene si Diana Stănculeanu (Salvați Copiii). Toti 3 pornesc de la acest mesaj:

“Parintii si ingrijitorii din zilele noastre au sansa de-a cultiva flexibilitatea, receptivitatea si rezilienta copiilor de azi si a adultilor de maine, daca isi ajusteaza stilurile parentale prin dezvoltarea inteligentei parentale.”

Conferința de la Bucuresti, din 29 octombrie, este despre: nevoile reale ale copiilor, flexibilitatea si inteligenta parentala, impactul relatiei de cuplu asupra dezvoltarii si sanatatii copilului, dar si despre sanatatea emotionala si relationala a intregii familii.

Mesaj de la Urania Cremene: „Până să apară copiii, cuplul părea a fi un întreg, în care cei doi își terminau unul altuia propozițiile. Mai apoi, unul sugerează căciulița pe cap, celălalt susține călirea. Unul consideră că răsfățul este nociv și acționează mai dur, în timp ce celălalt își ia puiul în brațe, ferindu-l de cearta arțăgoasă… Și acesta este numai începutul.

De ce avem stilul parental pe care îl avem și cum influențează aceste diferențe dinamica în cuplu? Ce impact au aceste diferențe asupra felului în care ne educăm copiii și ce se întâmplă pe termen lung? Cum putem ajunge la un consens, acolo unde pare că nu există niciunul? Vino să afli toate acestea…”

Mai multe detalii despre eveniment regasiti aici.

Asa cum v-am obisnuit in cadrul evenimentelor noastre, ne place sa fim informati si pregatiti. Echipa Juxi Magic va fi reprezentata de catre Dana Predu (fondatoarea Juxi Magic) si promitem sa revenim cu poze si informatii pretioase.

*sursa text&foto paginadepsihologie.ro

Tags: