Spectacol interactiv pentru copii despre PRIETENIE

Monday, Apr 30, 2018 | Postat de Juxi Magic

Prietenia e ca un cires. La inceput e mica, firava si are nevoie de multa grija.

"Prietenia e ca un cires. La inceput e mica, firava si are nevoie de multa grija. Pe masura ce il ingrijesti, ii oferi atentie, caldura, hrana de care are nevoie, va creste din ce in ce mai mare si mai puternic. Si iti va oferi si el ceva la schimb – umbra, protectie, hrana, bucurie. Asa este si cu oamenii – cu cat avem mai multa grija unii de ceilalti si suntem atenti la nevoile noastre, cu atat relatia dintre noi devine mai puternica.” Raluca Mihai, Psiholog si Fondatoarea proiectului “Sa crestem frumos”

Echipa Juxi Magic a pregatit un spectacol interactiv cu talc avand ca tematica PRIETENIA, la Carturesti Carusel, 5 mai, incepand cu ora 11.30.

Pe parcursul vietii avem nevoie langa noi de oameni minunati care sa devina prieteni buni si de incredere. Copiii leaga cel mai usor prietenii in perioada copilariei. Juxi Magic cu ajutorul personajelor indragite din Taramul Magic Juxi se va alatura copiilor in calatoria lor despre prietenie.

Aiurica Bombonica este vestita in Taramul Juxi pentru pasiunea ei pentru muzica, culori si glume. Intr-o zi a decis ca vrea sa mearga in drumetie, si-a luat chitara si rucsacul si a plecat voioasa. In drumul ei a aparut Gargarita Vesela care dupa mai multe intamplari i-a devenit prietena buna.

Spectacolul este recomandat copiilor cu varste cuprinse intre 3-10 ani.

Durata spectacol: 40 minute

La sfarsitul spectacolului am pregatit o tombola cu premii si surprize pentru toti copiii participanti.

Mai multe detalii despre eveniment regasiti aici. Locurile sunt limitate si va asteptam pentru pentru rezervarea locului la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro.

Va invitam alaturi de noi sa cunoasteti 2 personaje indragite din Taramul Juxi si sa povestim despre prietenie si bucuria de a-ti face prieteni noi!

Tags: