Spectacol interactiv cu talc pentru copii despre adevar si sinceritate – “Unde a disparut chitara magica?”

Thursday, Nov 9, 2017 | Postat de Juxi Magic

Sambata, 10 noiembrie, ora 11.30, va invitam impreuna cu cei mici la un spectacol interactiv cu talc despre adevar si sinceritate.

Sambata, 10 noiembrie, ora 11.30, va invitam impreuna cu cei mici la un spectacol interactiv cu talc despre adevar si sinceritate. Povestea a fost scrisa si pusa in scena de Dana Predu, fondator Juxi Magic si mindfulness coach.

Va asteptam alaturi de noi in Tinutul Magic unde prichindeii atunci cand sunt intrebati spun doar adevarul.

Zana Juxi va povesti copiilor ce a descoperit in padurea din Tinutul Magic si cum si-a folosit puterile de Zana Buna pentru a o ajuta pe Aiurica Bombonica.
Dar cine este Aiurica Bombonica? De unde vine? Ce încurcaturi face? O vom cunoaate ampreuna ai va raspunde la toate aceste întrebări.
Aiurica Bombonica este energica, jucausa, un pic uituca dar alege sa spuna intotdeauna adevarul. Stie cat de important este sa fie sincera cu oamenii din jurul ei.
In cadrul spectacolului se va canta live la chitara. Noi, mamicile de la Juxi Magic am pregatit o tombola cu premii la sfarsitul spectacolului si surprize pentru toti copiii participanti.

Spectacolul este dedicat copiilor cu varste intre 2-10 ani cu o durata de 40 minute.

Unde? Intr-o locatie superba, recunoscuta la nivel international – Libraria Carturesti Carusel, Strada Lipscani nr.55.
Mai multe informatii despre activitatile interactive pe care le sustinem se gasesc si pe pagina de facebook. https://www.facebook.com/JuxiMagic/

Va asteptam alaturi de noi cu zambete!

Rezervari si detalii la 0733081464 sau rezervari@juximagic.ro

Tags: