Sarbatorim impreuna Toamna Vesela prin spectacol interactiv cu talc

Saturday, Oct 14, 2017 | Postat de Juxi Magic

Juxi Magic va invita cu drag la un spectacol interactiv cu tematica de Toamna Vesela “Max, Mara si Dovleacul Magic”.

Juxi Magic va invita cu drag la un spectacol interactiv cu tematica de Toamna Vesela “Max, Mara si Dovleacul Magic”. Sarbatorim impreuna Ziua Recoltei si Halloween. Max si Mara sunt doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli care aduc somnul in orasul lor. Locuiesc sus, sus pe cer, undeva in spatele lunii, pe strada Calea Lactee, intr-o casuta alba cu acoperis rosu si cu stelute aducatoate de somn ce cresc la ferestre. Cei doi fratiori sunt personaje in povestea “Copiii care aduc somnul” scrisa de Alexandra Pintea Varnava si ilustrata de Vera Grama.

Ce fac Max si Mara seara de seara? Ce au gasit in seara de Halloween cand au trecut peste un camp plin de dovleci? Intalnirea cu Dovleacul Magic ii va schimba pentru totdeauna si bunatatea lor va creste fara masura.

Durata spectacol: 40 minute

Varsta copii: 2-10 ani

Rezervari se pot face la numarul de telefon 0733081464 sau pe e-mail la rezervari@juximagic.ro.ro. Locurile sunt limitate. Mai multe detalii regasiti aici.

La sfarsitul spectacolului va avea loc tombola Juxi si surprize pentru toti copiii participanti.

Doritorii sunt asteptati in costume care mai de care mai colorate si magice deoarece la sfarsitul spectacolului organizam “Parada costumelor de toamna”. Asa ca…parinti, bunici, prieteni dragi, pregatiti-va instrumentele sa culegeti momente vesele:).

*scenariu Dana Predu

*interpretare Anca Madalina Grosu, Mihaela Bastea si Dana Predu

*afis realizat de Veragraph

Va asteptam alaturi de noi sa culegem zambete de toamna!

Tags: