PREMIERA – Spectacol bilingv romana-engleza pentru copii, cu forme si culori

Thursday, Nov 22, 2018 | Postat de Juxi Magic

Ne-ati scris, ati impartasit cu noi dorintele voastre si noi am reusit sa aducem mai aproape de voi ideea spectacolelor interactive cu talc in romana si engleza

Ne-ati scris, ati impartasit cu noi dorintele voastre si noi am reusit sa aducem mai aproape de voi ideea spectacolelor interactive cu talc in romana si engleza. Dam start cu tot ce este prezent in viata noastra, cunoscut de cei mici, FORME si CULORI.

Sambata, 24 noiembrie, ora 11.30 la Varturesti Carusel, va invitam cu drag la spectacolul interactiv “CULORILE DIN ORASUL MEU – in romana si engleza”, un spectacol cu si despre CULORI şi FORME GEOMETRICE, dupa povestea scrisa de Dana Predu (fondator JuxiMagic).

Viata noastra este plina de culori care ne bucura sufletul. Admiram cu drag un curcubeu aparut proaspat sub soare, florile colorate din grădina, casele zugravite multicolor…TOTUL e CULOARE!

Demult, mult prea demult, Alb-Negru era singur singurel in orasul sau fara culoare. Zi după zi, noapte dupa noapte, totul era alb-negru, deschis-inchis. Pana intr-o zi! Alb-Negru a avut o idee, sa-şs picteze curtea. Cum? Cu ajutorul cui?
Ei bine, raspunsurile le vom afla impreuna la spectacolul interactiv cu talc dedicat culorilor, formelor geometrice si diverselor texturi.

In cadrul spectacolului vom identifica impreuna culorile si figurile geometrice in limba romana si limba engleza iar cei mici le vor gasi locul potrivit pe panoul handmade JuxiMagic.

Detalii spectacol la rezervari@juximagic.ro sau aici.

Avem nevoie de culori în viaţa noastră!

Credit foto: Juxi Magic – Spectacolul “Culorile din oraşul meu”

Tags: