Iubim natura. Vino alaturi de noi sa-l cunosti pe Bradutul Vorbaret

Wednesday, Nov 8, 2017 | Postat de Juxi Magic

V-am pregatit un spectacol interactiv, plin de umor si talc pentru voi cei mici si cei mari – “Iubim natura.

V-am pregatit un spectacol interactiv, plin de umor si talc pentru voi cei mici si cei mari – “Iubim natura. Povestea Bradutului Vorbaret” dupa povestea scrisa de Dana Predu, “Bradutul Vorbaret”.

Viata noastra depinde foarte mult de tot ceea ce ne inconjuara. Este important sa acordam atentie si sa oferim naturii tot ce are nevoie. Copiii sunt cei conectati intens cu natura in copilarie si cu ajutorul nostru ei pot invata sa ingrijeasca, sa conserve si sa iubeasca natura.

Prin spectacolul interactiv “Iubim natura. Povestea Bradutului Vorbaret” ne dorim ca cei mici sa se apropie de natura, sa inteleaga ca oferindu-i bradutului vesel si vorbaret (personajul principal) tot ce are nevoie sa creasca sanatos (apa, hrana, dragoste si atentie), ne ajutam pe noi si familiile noastre. Toti depindem de natura, traim datorita ei.

Impreuna cu Zana Juxi vom afla povestea Bradutului plin de energie si tot timpul vesel. Ati mai intalnit un Bradut Vorbaret? De unde vine el? Tinutul Magic este plin de surprize si acum la un pas de sarbatori, ne-a trimis un Bradut Vorbaret. Zana Juxi va avea grija de el, ii va da sa manance, il va apara de frig si il va invata cateva numere de magie. Spectacolul este interactiv si cei mici se pot implica si pot deveni personaje de poveste.

Rezervari se pot face la 0733081464 sau la rezervari@juximagic.ro (locurile sunt limitate). Am pregatit si o tombola Juxi la sfarsitul spectacolului si surprize pentru toti participantii. Detalii despre eveniment se regasesc si aici.

Va invitam alaturi de Zana Juxi si Bradutul Vorbaret sa ne cunoastem, sa ne jucam impreuna si sa iubim mai mult natura si tot ce ne ofera ea!

*scenariu Dana Predu

*interpretare: Mihaela Bastea si Dana Predu

Tags: