Copilul care l-a luat pe NU in brate vine la AgendaBio

Wednesday, Oct 18, 2017 | Postat de Juxi Magic

“NU, NU si NU”, este o perioada prin care trecem alaturi de cei mici. Avem nevoie de rabdare, implicare 100% si activitati specifice.

“NU, NU si NU”, este o perioada prin care trecem alaturi de cei mici. Avem nevoie de rabdare, implicare 100% si activitati specifice. Echipa Juxi Magic va invita sambata, 21 octombrie, la un spectacol interactiv creat special pentru a trece mult mai usor peste aceasta perioada.

Spectacolul interactiv  “Copilul care l-a luat pe NU in brate” este realizat dupa povestea pentru copii cu acelasi nume scrisa de Alexandra Pintea Varnava si ilustrata de Vera Grama.
“Siretel Siretsubtire e un copilas care locuieste cu parintii lui pe strada Bocancilor, intr-o gheata veche dar ingrijita. Are aproape 3 ani, merge la gradinita, ca toti copiii din oraselul Pantofilor si e, ceea ce parintilor le place sa spuna tuturor, un copil cuminte.”
Intr-una din zile, personajul nostru principal l-a cunoscut pe NU, mic cat un ghem de ata neagra, tepos dar pufos. Ce a urmat dupa aceea? Cum a decurs relaţia lor? Ce au spus parintii lui Siretel? Raspunsurile le veti afla la spectacol unde veti avea ocazia sa va jucati impreuna cu Siretel Siretsubtire si prietenul sau NU cel negru tepos dar pufos. 

Spectacolul este interactiv dupa scenariul realizat de Dana Predu (fondator Juxi Magic) iar copiii vor putea interactiona cu personajele principale. 

Mai multe detalii regasiti aici. Am pregatit o tombola cu premii Juxi si surprize pentru toti participantii. Spectacolul are loc in cadrul targului evenimentului Agenda Bio si “se adreseaza celor atenti cu sanatatea lor, celor pasionati de spiritualitate ca forma de gasire a linistii interioare si a fericirii, celor interesati de dezvoltare persoanala, relationala si de parenting. Agenda Bio cuprinde targ de produse bio si naturale, ateliere si conferinte pe tematici diverse, food court si zona de relaxare, toate intr-o atmosfera prietenoasa, de weekend”.
Locurile sunt limitate. Rezervari se pot face la numarul de telefon 0733081464 sau pe e-mail la rezervari@juximagic.ro.

Va asteptam alaturi de noi la un spectacol pentru cei mici dar mai ales pentru cei mari, un spectacol cu talc şi de mare ajutor!

Tags: